Seminar de toamna CMT – Tehnici de vopsire a lemnului

Unul dintre cele mai active clustere din zona de vest, Cluster Mobilier Transilvan sustine pentru industria de mobilier atat cooperarea tuturor partilor implicate in acest domeniu pentru crearea cat mai multor oportunitati in piata interna si internationala, cat si orientarea catre zona de cercetare-dezvoltare si inovare.

Deoarece este interesat de cresterea competitivitatii fiecarui membru prin incurajarea unei calitati superioare, Cluster Mobilier Transilvan se preocupa sa asigure pentru membrii sai accesul la cele mai actuale informatii si dezvoltari din domeniul in care activeaza.

Astfel ca la inceput de toamna clusterul organizeaza un seminar intitulat “Tehnici de vopsire a lemnului”. Acesta va avea loc in data de 2 septembrie incepand cu ora 14. Vor fi prezentate sistemele de pulverizare (conventional, air-less, airmix), precum si tehnici corecte de pulverizare a materialelor pentru finisarea lemnului. Va exista de asemenea o parte dedicata intretinerii corespunzatoare a pompelor si pistoalelor de pulverizat. Si bineinteles vor fi numeroase aplicatii si demonstratii practice.

Toti membrii clusterului interesati sa isi imbogateasca sau sa isi consolideze cunostintele in domeniul vopsirii si finisarii lemnului sunt asteptati cu interes la acest nou seminar pentru a face un pas mai departe in a asigura o calitate superioara produselor lor.