EU Cluster Matchmaking Event: New Opportunities for European Cross-Sectoral Collaboration and Growth

În data de 29 noiembrie doamna Diana Morcan, având funcția de  asistent de cercetare economist in relatii economice internationale a reprezentat Cluster Mobilier Transilvan la evenimentul ”EU Cluster Matchmaking Event: New Opportunities for European Cross-Sectoral Collaboration and Growth”, cu scopul:

  1. Identificarea de parteneri cu experiență relevantă în cercetare cu aplicare în industria producției de mobilier pentru a face schimb de know-how și a identifica posibii parteneri pentru desfășurarea activităților clusterului.
  2. Găsirea de parteneri interesați în consolidarea colaborării lor internaționale, în vederea dezvoltării de proiecte transsectoriale și/sau internaționale.

În calitate de reprezentant al Cluster Mobilier Transilvan am participat la toate secțiunile prezente în agenda, iar cu privire la întâlnirile de matchmaking acestea au fost următoarele:

 

 

Evenimentul a fost unul de mare succes din toate punctele de vedere, de la rigurozitatea organizarii la relevanta participantilor, dar mai ales cadrul de business exceptional.
Pe aceasta cale felicitam echipa organizatoare pentru cele peste 500 de intalniri care au avut loc in cadrul evenimentului.