Cluster Mobilier Transilvan participa la IMM Cologne – Koln 2015

Zilele acestea se desfasoara la Koln IMM Cologne, cel mai mare targ de mobilier din lume. Editia de anul acesta va fi insotita de targul LivingKitchen – sectiunea bucatarii. Se estimeaza prezenta a peste 600 de companii, din peste 40 de tari. Printre participanti se numara si Cluster Mobilier Transilvan, o asociatie a firmelor din industria de mobilier din zona de NV a tarii. Delegatia va fi formata din 15 persoane, angajati si manageri ai firmelor membre din cluster.

Este doar unul dintre reprezentantii nostrii, Romania avand la acest targ două pavilioane naţionale de aproximativ 900 mp şi 5 participări individuale cu stand. In conditiile unei cresteri consistente a exporturilor de mobilier catre Germania, participarea tarii noastre la un eveniment de o asemenea anvergura nu este deloc intamplatoare.

Fiind primul targ de mobilier si design interior al anului, la IMM Cologne se intalnesc principalii furnizori si factori de decizie de pe pietele internationale de profil pentru a schita planurile de afaceri pentru noul an. Cele mai noi produse, ultimele inovatii in domeniu, principalele tendinte se regasesc aici. Este un eveniment de la care nu vor lipsi brandurile consacrate, liderii de piata, dar si inovatorii, noul suflu al domeniului de mobilier.

Concret, la acest targ se intalnesc furnizori internationali de mobilier pentru living, dormitor, baie si bucatarie, saltele si sisteme de dormit, textile, sisteme de iluminat, accesorii. Amploarea evenimentului este egalata de rigoarea organizarii, atmosfera business si calitatea serviciilor fiind printre cele mai apreciate atat de participanti cat si de vizitatori.

Pentru Cluster Mobilier Transilvan aceasta noua participare la un eveniment important este o buna ocazie de a-si consolida relatiile cu partenerii externi, dar si de a prospecta piata internationala de mobilier, atragand in acelasi timp atentia asupra celei din Romania. Desi participa doar ca vizitatori, membrii clusterului vor avea ocazia sa ia contact cu cei mai importanti reprezentanti ai domeniului, sa stabileasca bune relatii si potentiale colaborari cu alte firme .

Editia din acest an are loc intre 19 si 25 ianuarie, incluzand o gama larga de evenimente de business, tururi si expozitii, discutii de afaceri si acordari de premii. Targul va fi deschis si publicului larg in perioada 23-25 ianuarie.