Cluster Mobilier Transilvan, expozant la Mobila Expo 2015

Cluster Mobilier Transilvan participa intre 26-29 martie 2015 la prima editie a Mobila Expo, un targ de mobilier dedicat publicului larg, gazduit de Centrul Expozitional Romexpo. Vizitatorii sunt asteptati in cadrul Romexpo, pavilioanele C4 si C5, cu o selectie variata de produse, care pot fi achizitionate chiar in cadrul evenimentului.

Aceasta este de fapt nota distinctiva a targului. Produsele expuse pot fi achizitionate pe loc, iar cumparatori vor putea beneficia de discount-uri consistente, promotii si oferte speciale valabile exclusiv in cadrul acestei manifestari. Potentialii clienti vor gasi aici mobilier clasic si modern, canapele, fotolii, accesorii sau mobilier pentru spatii publice.

Mobila Expo a fost conceput ca un targ destinat in special clientilor, organizatorii urmarind ca pe parcursul celor patru zile sa se atinga un nivel considerabil de vanzari. In acest scop s-au urmat cateva directii clare. Varietatea este una dintre ele: peste 50 de producatori romani de mobilier, cu sute de modele si variante, pentru toate gusturile si bugetele. Consilierea gratuita este de asemenea un beneficiu oferit vizitatorilor targului, astfel incat fiecare sa gaseasca varianta optima pentru nevoile sale. Si, nu in ultimul rand, programul de discout exclusiv, atat pentru achizitiile in cadrul targului, cat si pentru comenzile plasate pe durata acestuia.

O alta componenta importanta a Mobila Expo este posibilitatea de a lua contact direct cu industria de mobilier romaneasca si cu cei direct interesati de aceasta. Se vor gasi aici principalii producatori si importatori de mobila din Romania, asociatii si institutii de profil, iar pe langa produsele efective, Cluster Mobilier Transilvan spera sa promoveze in randul publicului interesat de mobilier si informatii despre activitatea clusterului si despre membrii sai.

Toti cei interesati sunt asteptati sa viziteze Cluster Mobilier Transilvan in pavilionul C5, stand 42. Programul de vizitare este pentru 26-28 martie intre orele 10-18, iar in 29 martie intre orele 10-16.